Bel ons: 0596 572 736

Over dé Hofenier uw hovenier

Ik ben in de tuin geboren

Rense Renkema, zoon van een boer uit Bedum, is zo lang hij zich kan herinneren in de tuin. Nergens anders. Als jonge knul nam hij de gehele tuin rondom het bedrijf van zijn ouders op de schop en schiep hij onder meer een moestuin, een grote hobby, geërfd van zijn grootvader. Rense deed de Hoveniersopleiding in Eelde en startte in 1991 zijn eigen bedrijf, samen met zijn vrouw Suzan, na twintig ervaringsjaren bij anderen. "Je moet wat bagage hebben voordat je voor jezelf begint."

Nu, met een volwassen bedrijf en gedegen ervaring richt Rense zich met zijn medewerkers meer op het kwalitatief sterk, grondig en gepassioneerd onderhoud van tuinen. Bij het onderhoud altijd de wensen van de klanten en de goede zorg voor de planten in het oog houdend.

Af en toe denkt hij eraan weer eens te gaan ontwerpen, wat toch altijd een passie is gebleven. 

Voor aanleg en groot onderhoud schakelt hij inmiddels graag de mannen van de Wilde Appel in.

Het ligt in zijn aard om royaal te zijn met adviezen. Tijdens het werken in de tuin vertelt hij graag over de planten die er staan en hoe ze het best verzorgt kunnen worden. 

Ondanks het feit dat de agenda nooit leeg is en er altijd veel werk te doen is, is  er altijd ruimte om een klus aan te nemen. Bent u nieuwsgierig geworden, en in het bezit van een tuin die wel wat liefde kan gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Wij staan voor u klaar!

Team dé Hofenier

 

 

https://dehofenier.nl/wp-content/uploads/2019/03/P1060010-400x366.jpg